P E R H A T I A N:   P A N D U A N   I N I   T I D A K   S E S U A I   U N T U K   M E R E K A   Y A N G   B E R P E N D A P A T A N   P U L U H A N   R I B U

Nak Saya "Kongsikan" Kisah Saya Bermalam
di 
Bilik Hotel Ini Pada 
Harga 
RM2.00 Untuk 2 Hari?

YA! Hanya RM2.00.. lebih murah dari sekeping roti canai dan segelas teh tarik!!

 Atau Nak Saya "Bongkarkan"
RAHSIA Bermalam
Di Hotel Cantik Ini Pada 
Harga
RM10-RM30?

SINGLE ROOM (seorang) - RM15

DOUBLE ROOM (2 orang) - RM19

Murahkan?
Jadi Mengapa 
Belanja Lebih Kalau Boleh Berjimat?

Saya akan terangkan cara untuk anda BERJIMAT dalam membayar penginapan hotel ini secara satu-persatu.

Anda bacalah dengan tenang... sebab tenang is good.... 

Siapa Saya?

Sebelum tu izinkan saya perkenalkan diri... nama saya Rohaizad.

Saya merupakan seorang blogger... web provider... internet marketer dan seorang yang suka berjalan-jalan. Aktiviti berjalan-jalan ini dah menjadi satu terapi bagi saya. 

Tapi disebabkan faktor ekonomi dan harga penginapan hotel yang tinggi, aktiviti ini terpaksa dikurangkan untuk mengimbangi perbelanjaan dan penjimatan.

Sekarang saya tidak perlu lagi berdepan dengan masalah KOS PENGINAPAN HOTEL kerana saya ada cara baru yang lebih MENJIMATKAN!

Memperkenalkan:
MODUL PANDUAN HOTEL MURAH
(15 BAB)

Terdapat 15 BAB dalam modul ini untuk anda mengetahui cara saya mendapatkan bilitk tidur yang selesa tapi pada kadar harga yang lebih RENDAH dari harga biasa. 

15 bab ini boleh anda layari di dalam laman web yang telah disediakan selepas pembelian dilakukan. Panduan ini didatangkan khas dalam bentuk tulisan + gambar + video. Mudah dan lengkap!!!

Bagaimana Idea Modul Panduan Ini Bermula?

Semuanya bermula selepas saya dan isteri terjumpa 1 APPS yang membolehkan kami menginap di hotel pada harga RM1.00 tahun lepas. 

Pada mulanya saya dan isteri terkejut bila ditawarkan untuk menginap di hotel pada harga tersebut. 

Kalau cerita dengan orang pun semua takkan percaya punya.

"Mengarut je," katanya.

Jadi untuk memastikan ini BETUL atau TIPU, saya dan isteri mengambil keputusan untuk pergi bermalam di hotel tersebut (di Melaka)

IYA... kami tak main-main... kami serious!!

Bila kami sampai di Melaka, saya dan isteri terkejut sebab ternyata tawaran HARGA RM1.00 itu BENAR! 

Kalau anda tak percaya, tak mengapa.. saya ok. Saya tak salahkan anda sebab saya pun dulu macam anda juga.... langsung tak percaya

Tak Percaya?
Lihat booking saya pada 13hb Januari 2019 yang lepas, RM24 saja untuk 1 malam!!

Semua info itu ada saya kongsikan dalam panduan ini. Bukan itu sahaja, saya juga ada kongsikan banyak lagi info seperti:

 

  • Cara untuk download apps

  • Cara untuk membuat booking

  • Cara untuk mengurangkan bayaran penginapan hotel melalui WALLET MONEY

  • Cara untuk EXTEND VALIDITY Wallet Money

  • TIPS mendapatkan POTONGAN + DISKAUN % untuk penginapan

  • Cara mohon pertukaran BILIK hotel (jika tidak puas hati dengan bilik yang ditempah) dengan hanya 1 panggilan

  • Perbezaan membuat booking melalui apps berbanding laman web

  • Cara untuk menambahkan Wallet Money TANPA MODAL walaupun 1 sen - PROVEN!

  • TIPS untuk bercuti dan berjalan-jalan makan angin TANPA menggunakan wang saku!

Nampak tak? 
Murahkan?

Oh ya, saya hampir terlupa.
Bukan saja hotel, tapi ada lagi penginapan lain untuk anda...

Tahukah Anda?
APARTMENT MEWAH
  Ini Boleh Didiami Pada Harga
 RM50-RM88 je....

Testimonial Bilik Penginapan

Testimonial Pembeli Panduan Hotel

JUALAN TELAH DIBUKA
BERSAMA 2 BONUS
!!

BONUS PENJIMATAN!!
Coupon Diskaun 40% untuk menebus KOS penginapan anda!

BONUS PENDAPATAN!!
Teknik untuk bercuti TANPA mengeluarkan wang saku sendiri (AFFILIATE PROGRAM)!

Tambah lagi 1 BONUS - CABUTAN BERTUAH!!!
Penginapan 3 hari 2 malam PERCUMA!!!
( Di bawah adalah pemenang untuk sesi Januari 2019 - Jun 2019)

FB: Puan Dhalisa Hussin

FB: Tuan Rosdian Hassan

CABUTAN BERTUAH AKAN DATANG!!!
Siapakah 2 pemenang untuk sesi July 2019 - December 2019?????

FB: Pemenang Pertama

FB: Pemenang Kedua

Dapatkan Panduan Hotel untuk melayakkan anda mendapat KETIGA-TIGA BONUS termasuk CABUTAN BERTUAH penginapan 3 HARI 2 MALAM secara PERCUMA SEKARANG JUGA!!

Berapa harga Panduan Hotel ini?

RM80 = pembeli pertama hingga 25 (sold out!)
RM85 = pembeli 26 hingga ke 50 (sold out!)
RM90 = pembeli ke 51 hingga ke 75 (sold out!)
RM95 = pembeli ke 76 hingga ke 100 (sold out!)
RM100 = 101 hingga ........ (masih ada!)

(beli SEKARANG sebelum harga dinaikkan ke RM150!!)

PEMBELIAN: Modul Pandual Hotel Murah didatangkan dalam bentuk modul di laman web JVWarrior.com, bukan dalam bentuk EBOOK (pdf).

Butiran untuk LOGIN atau AKSES ke Panduan Hotel ada dihantarkan  dalam email sebaik sahaja pembelian dilakukan. Jika TIADA, sila semak sekali lagi di dalam SPAM FOLDER.

PENAFIAN: Panduan Hotel BUKANLAH platform untuk ANDA membuat booking hotel. Ia adalah PANDUAN bertulis untuk anda belajar cara menginap di hotel yang tersenarai di dalam apps pada harga yang lebih murah dari harga WALK-IN. 

Promosi RM1, RM2, RM8, RM9 mahupun FREESTAY hanya berlangsung selama mana kempen berjalan, bukan 24 jam.

NOTA: Semua info yang anda baca di dalam panduan ini adalah KISAH BENAR, berdasarkan pengalaman kami sendiri suami isteri. Fakta dan video di dalamnya juga adalah BENAR.
***senarai hotel = ada ditunjukkan di dalam apps rasmi

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.