P E R H A T I A N:   P A N D U A N   I N I   T I D A K   S E S U A I   U N T U K   M E R E K A   Y A N G   B E R P E N D A P A T A N   P U L U H A N   R I B U

Nak Saya "Kongsikan" Kisah Saya Bermalam
di 
Bilik Hotel Ini Pada 
Harga 
RM2.00 Untuk 2 Hari?

YA! Hanya RM2.00... lebih murah dari sekeping roti canai dan segelas teh tarik!!

 Atau Nak Saya "Bongkarkan"
RAHSIA Bermalam
Di Hotel Cantik Ini Pada 
Harga
RM10-RM30?

Murahkan?
Jadi Mengapa 
Belanja Lebih Kalau Boleh Berjimat?

Saya akan terangkan cara untuk anda BERJIMAT dalam membayar penginapan hotel ini secara satu-persatu.

Anda bacalah dengan tenang... sebab tenang is good.... 

Siapa Saya?

Sebelum tu izinkan saya perkenalkan diri... nama saya Rohaizad.

Saya merupakan seorang blogger... web provider... internet marketer dan seorang yang suka berjalan-jalan. Aktiviti berjalan-jalan ini dah menjadi satu terapi bagi saya. 

Tapi disebabkan faktor ekonomi dan harga penginapan hotel yang tinggi, aktiviti ini terpaksa dikurangkan untuk mengimbangi perbelanjaan dan penjimatan.

Sekarang saya tidak perlu lagi berdepan dengan masalah KOS PENGINAPAN HOTEL kerana saya ada cara baru yang lebih MENJIMATKAN!

PANDUAN HOTEL MURAH
Bagaimana Semua Ini Bermula?

Semuanya bermula selepas saya dan isteri terjumpa 1 APPS yang membolehkan kami menginap di hotel pada harga RM1.00 tahun lepas. 

Pada mulanya saya dan isteri terkejut bila ditawarkan untuk menginap di hotel pada harga tersebut. 

Kalau cerita dengan orang pun semua takkan percaya punya.

"Mengarut je," katanya.

Jadi untuk memastikan ini BETUL atau TIPU, saya dan isteri mengambil keputusan untuk pergi bermalam di hotel tersebut (di Melaka)

IYA... kami tak main-main... kami serious!!

Bila kami sampai di Melaka, saya dan isteri terkejut sebab ternyata tawaran HARGA RM1.00 itu BENAR! 

Kalau anda tak percaya, tak mengapa.. saya ok. Saya tak salahkan anda sebab saya pun dulu macam anda juga.... langsung tak percaya.

Cuma lepas melihat sendiri nama saya ada dalam senarai "RM1.00" tu, saya terus berkata dalam hati,

"kalaulah dari awal aku guna apps ini... mesti wallet money aku dah banyak... boleh tidur hotel selalu!"

Apa itu "Wallet Money?" 

Wallet Money yang dimaksudkan di sini BUKANLAH wallet money yang BIASA anda dengar.

Ya, ini bukan wallet yang memerlukan anda masukkan DUIT SENDIRI DI DALAMNYA!

Sebagai BUKTI, saya ada TUNJUKKAN CARA bagaimana untuk mengumpul BERIBU RINGGIT wallet money tanpa menggunakan duit sendiri walau seposen pun! 

Nak tau tak macam mana saya BOLEH buat macam tu? Kalau nak, teruskan membacaaaaa....

"Wallet Money" ini boleh digunakan untuk membayar harga penginapan hotel.  Lebih banyak wallet money yang kita ada, lebih banyak penjimatan yang kita dapat.

Sebagai rekod, di bawah ini adalah BUKTI dari wallet money saya sendiri.

Saya berjaya kumpulkan dalam masa tak sampai seminggu

Walaupun TERPILIH untuk bermalam di hotel pada harga yang tak masuk akal (RM1.00), bukan itu sebenarnya yang saya cari. 

Yang saya cari ialah PENJIMATAN setiap hari atau pada bila-bila masa yang saya perlukan. Termasuklah penggunaan wallet money yang boleh membantu menjimatkan pembayaran kos penginapan.

Dan ternyata setelah lama menggunakan apps ini, saya dah jimat BANYAKKK dan saya hendak anda juga dapat kelebihan yang sama seperti yang saya perolehi (boleh tidur di hotel selalu melalui penjimatan Wallet Money).

Kalau setiap minggu boleh bawak anak isteri dan ahli keluarga yang lain pergi tidur hotel, best tak??????

Tak Percaya?
Lihat booking saya pada 13hb Januari 2019 yang lepas, RM24 saja untuk 1 malam!!

Ini pula adalah BILIK HOTEL saya dan isteri yang berharga RM24.
Cantik tak? Saya bawa RM100 sahaja sudah boleh menginap di hotel ini untuk 4 malam!
Berbaloikan????

Bagaimana Cara Nak Dapatkan 
"Wallet Money?" 

Semua info itu ada saya kongsikan dalam panduan ini. Bukan itu sahaja, saya juga ada kongsikan banyak lagi info seperti:

 

  • Cara untuk download apps

  • Cara untuk membuat booking

  • Cara untuk mengurangkan bayaran penginapan hotel melalui WALLET MONEY

  • Cara untuk EXTEND VALIDITY Wallet Money

  • TIPS mendapatkan POTONGAN + DISKAUN % untuk penginapan

  • Cara mohon pertukaran BILIK hotel (jika tidak puas hati dengan bilik yang ditempah) dengan hanya 1 panggilan

  • Perbezaan membuat booking melalui apps berbanding laman web

  • Cara untuk menambahkan Wallet Money TANPA MODAL walaupun 1 sen - PROVEN!

  • TIPS untuk bercuti dan berjalan-jalan makan angin TANPA menggunakan wang saku!

Apa Lagi
Maklumat Lain Yang Ada Dalam Panduan Ini?

Panduan ini didatangkan dengan jumlah SCREENSHOT yang banyak, supaya anda lebih faham bagaimana untuk gunakan APPS yang disediakan. 

VIDEO juga ada disediakan!

Nampak tak? 
Murahkan?

 
Apapun, Panduan Ini BUKAN Untuk:

- "Orang KAYA, yang boleh bayar CASH untuk menginap di hotel 5 BINTANG setiap malam..."

- "Orang yang BERDUIT, tak pandang pada hotel yang boleh offer harga murah..."

- "Orang yang BERKEMAMPUAN, boleh bawa keluarga pergi ke oversea anytime yang mereka mahu. Takde diskaun pun takpe..."

- "Orang yang TAK SUKA berjalan. Duduk rumah lagi best, katanya..." 

Siapa Yang MESTI Dapatkan "Panduan" Ini?

1.  Backpackers, "kaki travel" dan juga Digital Nomad.

Untuk mereka yang suka melihat tempat orang, ini adalah peluang yang cukup baik kerana banyak penjimatan boleh dilakukan. Tanpa perlu bermalam di "dorm" atau berkongsi tilam, tidurlah di bilik yang bersih dan selesa pada harga yang cukup berbaloi.

2. Mereka yang ingin habiskan masa bersama keluarga dan juga insan yang tersayang.

Ramai dari kita mempunyai masalah untuk membayar kos penginapan hotel. Cuti boleh apply... kereta sudah servis... duit minyak sudah tolak tepi... duit tol pun sudah ada. Tapi bila tiba bab nak bayar hotel, ramai yang menggaru kepala. Betulkan???

3.  Seorang ahli perniagaan yang memerlukan penginapan secara ad-hoc.

Orang business yang kena bermalam di sesuatu tempat atas urusan kerja... termasuklah staff atau kakitangan kerajaan yang selalu kena pergi mesyuarat out station.

4.  Pemandu "long distance" atau GrabCar yang memerlukan tempat tidur yang lebih selesa.

Pemandu lori atau Grab driver yang memandu jauh dan menjadikan surau dan juga wakaf-wakaf untuk bermalam kini boleh bermalam di hotel serendah RM10-RM30.

5.  Mereka yang ingin menghadiahkan penginapan percuma kepada rakan / saudara mara.

Bersedekah itu amalan yang baik. Jika anda ingin menghadiahkan insan tersayang atau sesiapa sahaja dengan penginapan percuma, pasti mereka akan menghargainya.

6.   Bos yang ingin sponsor business trip kepada staff masing-masing.

Memberikan HADIAH penginapan PERCUMA jika sales target tercapai atau menganjurkan Family Day kepada staff sendiri adalah ciri seorang boss yang baik. Kalau dapat jimatkan kos, itu boss yang bijak! 

7. Mereka yang mencari tempat penginapan sementara seperti calon-calon lepasan IPT.

Pernah terfikir di mana nak bermalam untuk interview luar kawasan esok pagi? Takkan nak bayar RM80-RM120 hanya untuk tidur di hotel? Jumlah tu boleh menginap selama 3-4 hari di hotel yang bersih dan selesa tau

Oh ya, saya hampir terlupa.
Bukan saja hotel, tapi ada lagi penginapan lain untuk anda...

Tahukah Anda?
APARTMENT MEWAH
  Ini Boleh Didiami Pada Harga
 RM88 je....

Testimonial Bilik Penginapan

"Saya seorang peniaga otak-otak dan ejen RedOne. Saya berjumpa pelanggan di merata tempat. Disebabkan saya dah tau cara yang betul, saya tak perlu terkejar-kejar jika tak sempat balik rumah, saya boleh bermalam di hotel yang disediakan. Yang penting, kita orang "biasa" pun boleh bermalam di hotel yang bersih dan selesa mengikut kemampuan. Hotel bukan untuk orang kaya sahaja... "

FB: Iskandar Ismail

"Overall, kami sgt berpuas hati sebab dapat duduk hotel percuma sehari. Kami tak bayar duit langsung.Dari segi kemudahan hotel, alhamdullillah ok. Terima kasih kepada encik rohaizad"

FB: Fazlu Muhyudin

Deposit RM50 seperti biasa (checkout diberi semula).

Bilik air yang dijaga dengan baik dan bersih. 

"Tiada yang lebih bermakna dari melihat kegembiraan di wajah ibu ayah serta adik beradik saya. Mereka adalah hidup saya... mereka gembira, saya juga gembira. Kos penginapan hotel yang sangat berbaloi, sememangnya dalam kemampuan saya"

FB: Nurin Liyana Imanina

Klik untuk tonton video!

Ketiga-tiga bilik untuk keluarga saya semuanya selesa... dan bersih. 

Menginap di hotel tidak lagi menjadi penghalang.

Spending "quality time" bersama keluarga. Terima kasih En Ijad!

"Saya bersama 2 staff saya sendiri dah mencubanya... ternyata memang BETUL.. ini bukan tipu ya, ini adalah REAL!"

FB: Adilah Ibrahim

3 Sebab Utama KENAPA Anda Perlu Memiliki
PANDUAN HOTEL MURAH Ini:

1. Tidak boleh tawar menawar harga dengan pemilik hotel.

- Kos penginapan adalah satu-satunya kos yang berada DI LUAR KAWALAN kita. Berapa sahaja HARGA bilik hotel yang pemilik hotel tetapkan, anda perlu akur. Tidak seperti kos percutian yang lain.

Contohnya:
- Kalau anda tidak mahu bayar TOL, boleh ikut jalan dalam atau jalan kampung.
- Kalau tak mampu makan di restoran mewah, warung tepi jalan/tepi pantai pun boleh.
- Sama juga dengan kos petrol... kalau nak jimat, boleh kekalkan kelajuan pada speed optimum 80km/j untuk "save".

Dari bayar beratus ringgit untuk bilik tidur, baik gunakan duit itu untuk makan minum serta shopping. Betulkan???

2. Penjimatan yang harus dikongsi bersama keluarga.

- Percutian atau makan angin bersama keluarga adalah satu "bonding" yang terlalu mahal harganya.

- Sanggupkah kita bekerja sepanjang tahun sehingga tiada masa untuk pergi berjalan bersama?

- Sanggupkah kita menggunakan alasan yang sama "duit hotel mahal sangat" setiap kali ditanya?

- Sanggupkah kita biarkan anak isteri terperap di rumah setiap kali cuti sekolah tiba sedangkan anak orang lain sedang berseronok dengan ibu ayah mereka?

3. Senarai hotel yang semakin bertambah.

- Bermalam di hotel bukanlah bermakna anda perlu membawa keluarga ke bandar besar. Jangan terperanjat jika di kawasan anda wujud hotel baru yang anda boleh bermalam pada kadar harga RM10-RM20-RM30 (ada diterangkan di dalam panduan). 

IYA.
Senarai hotel yang ada di dalam "list" semakin bertambah... dari pekan kecil... dari bandar kecil... kemudian masuk ke daerah-daerah... sampailah ke lokasi-lokasi percutian yang menarik.

Lebih banyak PILIHAN dan PENJIMATAN!

BESTKAN? 
Jadi apa yang perlu dibuat sekarang untuk "PENJIMATAN"  bermalam di hotel pada masa akan datang?

MUDAH SAJA!
Dapatkan panduan ini sekarang. Ada 2 BONUS yang sedang menanti untuk anda sekeluarga. Termasuk FB group support!!

JUALAN TELAH DIBUKA
BERSAMA 2 BONUS
!!

BONUS PENJIMATAN!!
Coupon Diskaun 40% untuk menebus KOS penginapan anda!

BONUS PENDAPATAN!!
Teknik untuk bercuti TANPA mengeluarkan wang saku sendiri (AFFILIATE PROGRAM)!

Harga semakin meningkat naik... dari RM80 sampailah (RM__) ... jadi BELI SEKARANG!

Harga semakin MENINGKAT!!

RM80 = pembeli pertama hingga 25 (sold out!)

RM85 = pembeli 26 hingga ke 50 (sold out!)
RM90 = pembeli ke 51 hingga ke 75 (sold out!)
RM95 = pembeli ke 76 hingga ke 100 (sold out!)
RM100 = 101 hingga ........ (masih ada!)

(beli SEKARANG sebelum harga meningkat!)

PEMBELIAN: Pastikan PERIKSA EMAIL anda selepas membuat pembelian. Butiran untuk LOGIN atau AKSES ada di dalam email tersebut. JIka TIADA, sila semak sekali lagi di dalam SPAM FOLDER.

PENAFIAN:
Panduan Hotel BUKANLAH platform untuk ANDA membuat booking hotel. Ia adalah satu PANDUAN bertulis mengenai hotel-hotel (yang sedang bertambah) untuk anda booking sendiri di setiap negeri dan seluruh dunia melalui apps yang MAMPU memberikan HARGA PENGINAPAN YANG MURAH berbanding HARGA ASAL (harga WALK-IN). Cara membuat booking juga ada disertakan sekali di dalam laman web yang telah disediakan (sila rujuk email selepas PEMBELIAN). 

NOTA: Semua info yang anda baca di dalam panduan ini adalah KISAH BENAR, berdasarkan pengalaman kami sendiri suami isteri. Fakta dan video di dalamnya juga adalah BENAR.
***senarai hotel = ada ditunjukkan di dalam apps rasmi

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.